Ga op architectuur reizen met Robert Guinee!

Heeft u al wel eens overwogen om op architectuur reis te gaan? Misschien vraagt u zich af wat dit dan precies inhoudt. Architectuur is in elke stad of streek. Sommige mensen zijn geïnteresseerd in moderne architectuur en willen graag de nieuwste gebouwen aanschouwen. Andere mensen vinden het misschien veel interessanter om een reis langs Gotische Franse kathedralen te maken. Architectuur is overal, de vraag is waar u geïnteresseerd in bent. Wilt u een reis maken langs uiteenlopende UNESCO-werelderfgoederen in Nederland en onze omringende landen? Of wilt u liever op reis naar Berlijn of langs 19e-eeuwse architectuur en objecten? Of wilt u toch met ons op pad om Romeinse architectuur te verkennen in Xanten, Keulen en/of Trier. Niets is onmogelijk. Waar wilt u graag naartoe op reis? Wij horen het graag van u!

Een architectuur reis: waar wilt u meer van weten?

Bent u wel eens ergens geweest waar u versteld stond van de mooie gebouwen? Waren dit dan ‘nieuwe’ of ‘oude’ gebouwen? Waar was dit precies? Wilt u nog eens een stad of streek bezoeken waar dit soort gebouwen staan? Of wilt u toch liever de stad of streek bezoeken waar u al was, maar dan met een gids erbij? Wat u ook wilt, ik help u graag met het uitkiezen van een reisbestemming. Onze kennis is gevarieerd, dus we kunnen reizen aanbieden naar veel verschillende plekken. Vanaf enkele dagen tot een week staan we graag tot uw beschikking. Vanzelfsprekend hoort hierbij dat wij de reis voor u op maat afstemmen. Hoe lang wilt u gaan? Waar wilt u precies heen? En welke soort gebouwen trekken uw interesse? Wanneer u dit aan ons doorgeeft, gaan wij voor u aan de slag met het maken van een reisplan. Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Boek uw architectuur reis bij Robert Guinee

Bent u overtuigd van een architectuur reis? Dan kunt u deze boeken bij Robert Guinee. Wij hebben bijvoorbeeld een standaard rondreis naar Parijs op ons programma staan, maar wij kunnen ook een architectuur reis persoonlijk voor u samenstellen. Vindt u een reis nou net te lang? Naast op reis gaan kunt u ook architectuur lezingen bij Robert Guinee bijwonen. Als u wel met ons op reis wilt, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Vermeld hierin dat u op architectuur reis wilt en dan nemen wij contact met u op. Wij horen graag van u!