Krijg indrukwekkende architectuur lezingen van Robert Guinee

Wilt u heel graag eens een indrukwekkende architectuur lezing bijwonen? Of bent u op zoek naar iemand die bij uw bedrijf, school of familie uitje iets kan komen vertellen over de architectuur in een bepaalde stad of over een bepaalde architect? Bij Robert Guinee kunt u terecht voor interessante architectuur lezingen. Weet u al waarover u een lezing zou willen hebben? Welke architectuur spreekt u aan? Er zijn heel veel thema’s waarover een spreker van Robert Guinee een lezing kan houden. Wat denkt u van moderne architectuur à la Le Corbusier en Mies van der Rohe, beroemde architectuur steden of architectuurstijlen zoals (Neo-) Gotiek, Romaans, Romeins. Als u eens iets heel anders en vernieuwends over architectuur weten, kunt u ons ook inschakelen voor een architectuur lezing over Syrië voor IS. Spreekt een van deze onderwerpen u aan? Of wilt u toch liever een lezing over een ander onderwerp boeken? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Architectuur lezingen over middeleeuwse bouwkunst

Wij van Robert Guinee verzorgen ook volledige lezingenseries bij ons in de buurt. Dit seizoen gaat het om lezingen over de middeleeuwse bouwkunst. Te volgen in Bergen op Zoom en Maarssen-Dorp. Lijkt u dit interessant? Sluit dan vooral eens aan. De lezingen in Maarssen vinden iedere dinsdagavond plaats, en de lezingen in Bergen op Zoom zijn elke woensdagavond. De lezing duurt twee uurtjes, en tussendoor kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk heeft u dan ook de gelegenheid om met elkaar te spreken over wat u deze avond voor nieuws en boeiends gehoord heeft. Bent u al overtuigd om zulke architectuur lezingen eens bij te wonen? Hoe leuk is het om meer te weten te komen over Middeleeuwse architectuur in een ontspannen setting? Wij zien u dus graag eens verschijnen!
Een architectuur lezing van Robert Guinee bijwonen?

Lijkt het u wel iets om eens een architectuur lezing bij te wonen? Of is dit voor u te kort, en wilt u liever meegaan met een van de architectuur reizen meegaan? Er is bijvoorbeeld een rondreis Parijs die u kunt bijwonen. Bij de lezingen bij Robert Guinee wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van eigen gemaakt fotomateriaal en de verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaringen van de verteller. Het is dus zeker de moeite waard om Robert Guinee in te schakelen voor een interessante lezing. Of het nou voor een groepje vrienden, collega’s of geïnteresseerden is, dat maakt niets uit. Wij maken graag een lezing op maat voor u. Neem dus contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken! Wij horen graag van u!